: :  Vi tilbyr

  • Membraner
  • Kummer
  • Rør
  • Pumper
Ahlsell Norge AS

Ahlsell Norge AS

Besøksadresse:
Brobekkveien 80A, 0582 Oslo
Postadresse:
Postboks 184, 4065 Stavanger
Telefon:
+47 51 81 85 00
Fax:
+47 92 17 46 07
E-post:
Nettside:
Nettbutikk:
Skriv ut
Ahlsell Norge AS

Selskapet
Vi i Ahlsell er her for å gjøre livet enklere for deg. Dette gjør vi gjennom vår kompetanse, et bredt produktspekter, pålitelig service og vilje til å gjøre det lille ekstra.

Landets største fullsortimentsgrossist

Vi er landets største fullsortimentsgrossist, med et unikt produktutvalg innen VVS, VA, Elektro, i tillegg til Verktøy og maskiner og Verneutstyr. Som kunde hos oss trenger du med andre ord bare å forholde deg til en leverandør.

Bredt sortiment

Vi har rundt 35 000 lagerførte artikler, vi representerer de ledende produktene og merkevarene i Norden, og vi arbeider kontinuerlig for å videreutvikle og forbedre vårt sortiment. Les mer om vårt unike sortiment.

Best på logistikk

Vårt nye Logistikk Center på Gardermoen er nå i full produksjon. Det består av totalt 100 000 m2 lagerområde som tilsvarer nesten 15 fotballbaner og 170 personer har arbeidet sitt der.

Nær deg

Ahlsell har avdelinger spredt over hele Norge fordi vi vil være nær kundene våre. Det gjør det enklere for oss å bli kjent med kundene, og har gitt oss en unik lokalkunnskap. Velkommen til din lokale selger, avdeling eller besøk vår nettbutikk. Les mer om vår lokale tilstedeværelse.