: :  Vi tilbyr

  • Krydder og smaksstoffer
  • Marinader
  • Tilsetning

: :  Pressemeldinger

 
Omega-3 food systems from your Innovation Partner
 
Frutarom Norway AS

Frutarom Norway AS

Besøksadresse:
Fasanvegen 41 Elverum, Norway 2418
Telefon:
91 81 28 09
E-post:
Nettside:
Skriv ut
Frutarom Norway AS

Etablert i 1933, er Frutarom en raskt voksende globalt selskap og er regnet blant de ti ledende selskapene i verden, i feltet av smaker og dufter.

Frutarom skaper, utvikler, produserer og markedsfører et omfattende utvalg av høy kvalitet smaker og fine ingredienser for kunder i mat, drikke, funksjonell mat, smak, duft, farmasøytiske, nutraceutical og kosmetikkindustrien. Frutarom markedsfører og selger mer enn 31 000 produkter til mer enn 15 500 kunder i 145 land, har 41 FoU-laboratorier og 79 salgs- og markedskontorer over hele verden og driver 34 produksjonsanlegg i Europa, Nord-Amerika, Israel og Asia. Frutarom sysselsetter 2.700 ansatte på verdensbasis.

Frutarom Industries Ltd er et offentlig selskap hvis aksjer er notert på Tel Aviv og London Stock Exchanges. Frutarom er inkludert i Tel Aviv 75 Index. Frutarom største aksjonær (ca. 37%) er ICC Industries Inc., et New York-basert holdingselskap som opererer hovedsakelig i de kjemiske, farmasøytiske og plastindustrien.
Frutarom opererer gjennom to divisjoner:
Flavors Division (som utgjør rundt to tredjedeler av selskapets salgsvolum) som utvikler, produserer og markedsfører smaker, salte løsninger, krydder og mat systemer.
Fine ingredienser Division, som utvikler, produserer og markedsfører naturlige smaksekstrakter, funksjonell mat ingredienser, naturlige farmasøytiske / nutraceutical ekstrakter, spesialitet eteriske oljer, sitrusprodukter og aromakjemikalier.


: :  Produkter

Smak

Krydder