: :  Vi tilbyr

  • Membraner

: :  Pressemeldinger

 
Oldroyd DrainX 5
 
Oldroyd DrainX 10
 
Oldroyd DrainX 20
 
Oldroyd AS

Oldroyd AS

Besøksadresse:
Industriveien 1, 3766 Sannidal, Norway
Postadresse:
Industriveien 1, 3766 Sannidal, Norway
Telefon:
+47 35 98 75 50
E-post:
Nettside:
Skriv ut
Oldroyd AS

HVEM ER VI
OLDROYD er en utviklings- og produksjonsbedrift som holder til i Kragerø kommune. Vi produserer våre egne patenterte, vanntette og drenerende membraner av ulike plasttyper til bygg og anlegg.

ERFARING
Vi har langsiktige distribusjons- og markedsføringsavtaler av egne produkter med både nasjonale og internasjonale aktører i privat og offentlig sektor. I noen tilfeller produserer vi til kunder for salg i deres eget navn. Gjennom dette nettverket er vi i OLDROYD i stand til å opprettholde kontinuerlig kontakt med markedet, og yte god service og support ved å gjenkjenne og respondere til de individuelle behov kundene har.

TEKNOLOGI
OLDROYD har utviklet sitt eget produksjonsutstyr og Oldroydsystemet, inkludert flere produksjonsteknikker, er patentert. Denne innovative tilnærmingen til produktutvikling har ført til et vidt spekter av nye produkter som brukes i mange ulike næringssektorer.

VISJON
OLDROYD utvikler og produserer vanntette og drenerende membraner til bygg og anlegg. OLDROYD AS skal være ledende innen utvikling og produksjon av plastmembraner.