: :  Vi tilbyr

  • Kummer
  • Pumper
  • Rør

: :  Pressemeldinger

 
Brødrene Dahl med oppsiktsvekkende høy trivsel
 
Kan kollapse under snøsmeltingen
 
Brødrene Dahl

Brødrene Dahl

Besøksadresse:
Brynsengveien 5, 0667 Oslo
Postadresse:
PB 6146 Etterstad, 0602 Oslo
Telefon:
22 72 55 00
E-post:
Nettside:
Skriv ut
Brødrene Dahl

Brødrene Dahl AS arbeider innenfor kundesegmentene VVS, VA, INDUSTRI, MARINE, OLJE & GASS, VANNKRAFT OG SAMFERDSEL. Konsernet har 1.350 medarbeidere og en omsetning på over 6 milliarder kroner.

Brødrene Dahl driver virksomhet på 72 steder i Norge og har flere datterselskaper og eksportvirksomhet. Selskapet er en del av det franske industrikonsernet Saint-Gobain.

Et effektivt mellomledd

Vi har bygget opp en landsdekkende organisasjon med nærhet til kundene som første prinsipp. Vi har mer enn 1100 medarbeidere fordelt over hele landet. Fra små, lokale servicesentre med 2 ansatte til det store sentrallageret med en mannskapsstyrke på over 200 som driver døgnet rundt.

Landsdekkende varetilgjengelighet

I arbeidet med å få større vareutvalg, kortere distribusjonstid og lavere kostnader, har vi rendyrket et logistikksystem der et stort sentrallager tar i mot vareleveranser, lagrer, plukker og distribuerer ferdigplukkede varer videre ut til både våre Servicesentre og direkte til kunder over hele landet.

Dette sikrer et bredt vareutvalg tilpasset lokale forhold og krav, samtidig som vi sikrer kort vei mellom oss og våre kunder over hele landet.